Over Ons

Visie

Interactie

De interactie tussen mens en meubel, dat is de core business van EB Projects.

Een 100% Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in meubilair voor het kantoor, woon- en zorgtehuis, openbaar bestuur, school, FOD’s, enz.

 

Sterke grip

EB Projects houdt van een sterke grip op de zaken waar het goed in is; we tekenen, produceren, leveren en installeren alle meubilair zelf.

Van a tot z

Meedenken, flexibiliteit, betrouwbaarheid en service zijn voor ons elementair.
 Uw meubilair wordt op maat ontworpen en gemaakt. Kortom, we hebben alles in eigen hand en juist daardoor garanderen we u perfectie. Compleet van a tot z.

Erkenning

Uiteraard beschikt EB PROJECTS ook over de nodige erkenningen en registraties (klasse 5 – D5/ Reg. Cat. 20 & 28).

Productie Ruimte

Eigen productie

EB Projects heeft een eigen productie en is daarmee de ervaren leverancier voor kwalitatief maatwerk voor het inrichten van uw werkruimte of interieur.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring en onze eigen productie kennen we bij EB Projects de knepen van het vak.
Neem beslist een kijkje binnen onze portfolio.

Kwaliteit

In onze productieruimte verwerken we hout in een grote variatie. Daarnaast vullen we de resultaten van onze eigen productie aan met het beste dat de internationale markt te bieden heeft.
De kwaliteit, de verscheidenheid in het aanbod en de mogelijkheid van onze eigen productie (zowel standaard-producten voor de bureaumarkt als maatwerk voor alle markten) leveren meubelen op die een unieke plaats in de markt bekleden.

Historiek

Oprichting

1978
Announcement Image De NV EuroBuro wordt opgericht met als doel zich te richten op de verkoop van kantoormachines en -meubilair.

Eerste fabriekshal

1984
Announcement Image In de industriezone te Herentals wordt een eerste kleine fabriekshal gebouwd om zelf houten meubilair te maken. In eerste instantie enkel in fineerhout, later ook in kunststof.

Overname

1997
Announcement Image EuroBuro wordt overgenomen door GKS nv en diens aandeelhouders. GKS was voornamelijk actief in de machine-, papeterie-, en meubelverkoop naar kantoren toe. Na verloop van tijd werden de afdelingen kantoormachines en papeterie van beide bedrijven overgelaten om zich volledig te focussen op de meubelverwerking.

Maatwerken in hout

2004
Announcement Image De doelgroepen worden verlegd om de eigen productie te vrijwaren. EuroBuro gaat doen waar het de machines, de mensen en de kennis voor heeft: seriële maatwerken in hout.

Verhuis

2009
Announcement Image Er wordt beslist om de productieruimte, opslaghal en de toonzaal te verhuizen. Waar EuroBuro voorheen op 3 locaties aan te treffen was, zouden ze voortaan onder 1 dak gaan zitten, op een boogscheut van de oude fabriekshal, aan de Toekomstlaan 41a te Herentals.

Verhuis magazijn

2009
Announcement Image Vanaf december ’09 gebeurt de verhuis van het magazijn en het machinepark. Vanuit Sassenhout te Vorselaar trekken de vrachtwagens naar de Toekomstlaan toe om de voorraad te verhuizen. De machines hoeven gelukkig een kortere afstand af te leggen.

EB Projects

2010
Announcement Image Omdat EuroBuro zich meer en meer toespitste op de “project”-markt, werd besloten om samen met de verhuis  ook de naam te wijzigen naar EB Projects. Een naam die meer omvat van wat wij doen en wie we zijn.