Office

Een EB Projects totaalinrichting met een modern bureau en kasten (eventueel op maat), maakt van uw kantoren een aangename werkomgeving. Wij kunnen uw kantoor inrichten met kantoormeubels voor elk budget en naar ieders smaak.  U kan bij ons terecht voor metalen rolluikkasten, maar ook voor houten kastenwanden met draaideuren of schuifdeuren.

Een totaalinrichting van uw kantoor met een modern (metalen) bureau, met (maatwerk)kasten en kantoormeubelen, voor ieders budget, wie wil dat niet?
Bij EB Projects bent u voor het inrichten van uw interieur met kantoormeubilair aan het juiste adres. Bij de inrichting tekenen wij uw interieur volgens uw wensen en noden… en ook ons gamma bureaustoelen past in elk kantoor.

Onze toegevoegde waarde is het feit dat wij over een eigen productie beschikken. Een topklasse boardroom, kitchenette, keuken, eigentijdse inkombalie, … daarvoor kan u ook bij ons terecht. Eén aanspreekpunt, alle modaliteiten. En bovendien nemen onze projectleiders de coördinatie uit uw handen.
De levering en installatie van de bureel- en maatmeubelen wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen.

Kortom, uw kantoorinterieur is bij ons in goede handen!

Weet dat wij bij EB Projects graag uw droom realiseren.